Dagje op de antenatal clinic!
Het werd tijd om na een weekje theorie terug in actie te schieten. Antenatal clinic, daar waar de specialist midwifes zitten en de pre-operatieve gesprekjes plaatsvinden. ’s Morgens meegelopen met de genetic midwife. Alles te weten gekomen over het syndroom van Down en de wijze van screening in Engeland! Enorm interessant en een superlieve dame. Fiona heeft thee voor mij gemaakt en voor de eerste keer vroeg een Engelse: “Geen melk waarschijnlijk voor de Belgen?” Dus eindelijk nog eens gewone thee! Amai, dat heeft me gesmaakt. Vervolgens meegedaan met de diabetic midwife. Dat was meer gekende koek, maar ook enorm interessant. Dan goede break gehad met druifjes en gezelschap van Marthe (ook medestudent). Tot slot nog een namiddagje pre-operatieve gesprekjes! Even terug back to the chaos, want sommige engelse midwifes hebben toch echt geen structuur! :D Ook wel eens leuk om daar gewoon naar te kijken en in jezelf te lachen :p (oeps slecht :D).
’s Avonds dan nog naar de supermarkt gegaan. We hebben Jan overtuigd (vriend van Lotte, medestudent) om met de auto naar de Sainsbury’s te rijden. Laure ging de weg wel weten! Tuurlijk, verkeerd gereden en denk een uurtje gereden om bij de Sainsbury’s te geraken. Dan maar goede grote kar boodschappen meegenomen en ’s avonds om half 10 terug thuis gekomen! OEPS, haha gezellige avond. Dan moesten we natuurlijk nog eten hebben, dus maar snel iets verzonnen en tatatataaaa croque madame is het geworden! Jammie lekker gegeten, nog gezellig gaan tetteren met de dames van de bovenburen en dan wast half 12, tijd om bedje in te kruipen!
Slaapwel!
Een uur is wel ferm overdreven hoor Faes :p Moet je het recept van de croque madamekes nie op je blog zetten? ;) Haha