Sofie-in-Londen.reismee.nl

Trust Induction Dag 2

Vanmorgen nog gezellig nagebabbeld over gisterenavond. Zizi was namelijk geweldig. 1 grote lange tafel vlak aan de keuken en de pizza-oven. Een enorm mooi pand dat echt gezelligheid uitstraalde. Het was dan ook supergezellig! 13 vrouwen in de italiaanse sfeer, ja het had wel iets… :D Heb een calzone besteld, gevuld met zongedroogde tomaten, pijnboompitten, paprika, geitenkaas, rucola… mamamamjammie. Gepresenteerd een mixed salad en Sofie haar avond kon niet meer stuk! Definitly one to remember.

Maar goed trust induction, daar waren we gebleven. Dag 2. Hmm, niet veel meer over te vertellen. Er zijn weer een heleboel mensen gepasseerd, maar of dat ik nu heel veel heb onthouden… haha das een andere zaak.

Om half 5 thuisgekomen en dan maar wat op de computer bezig geweest. Me geamuseerd met de teksten van Bart Peeters (het is wel leuk om af en toe nog wat Nederlands te horen :p) en daarna aan het koken gegaan. Green cabbage op de wijze van mammie (oma van Laure) vergezeld van worstjes en spekjes! Ook weer zeer goed geslaagd en aan te raden om eens te proberen!

Green cabbage met worstjes en spekjes

Aantal personen: 4 personen

Duur: 40 min

Ingrediënten:

- 2 kleine groene kolen
- 1,5 kg aardappelen
- spekjes (aantal gram naar keuze)
- 4 worstjes
- zout en peper en nootmuskaat
- boter
- melk
- 1 ei

Bereiding:

Snij je groene kool in reepjes en was grondig. Schil aardappelen en was ze eveneens. Laat de kool 15 minuutjes koken in gezouten water en laat de aardappelen eveneens gaar koken (20 minuten?). Bak je spekjes ondertussen.

Wanneer de kool en aardappelen en spekjes klaar zijn, meng je ze samen tot 1 stoemp :D. Voeg wat melk en een ei toe. Kruidt naar keuze. Zet terug op het vuur en laat lekker warm worden. Bak ondertussen je worstjes.

Tip:

Gebruik geen boter voor het bakken van je spekjes. Deze bevatten immers voldoende vet.

Jammie, eet smakelijk!

jef faes

amai kolen en spek, klinkt goed moet ik zeggen
ook tosca begint hier al te likkebaarden,
allez ik ga mijn teke drinken, de mazzel

Marthe

Het moet gezegd worden, Sofie is een topchef!

Sofie Faes

We like to cook! All healthy and tasty :D

jef faes

moemoe wenst je alvast een schitterende birthday daar, die pannenkoeken hou je nog tegoed blijkbaar
ik zal ze volgende keer wel eens leren hoe ze op de blog een boodschapje kan zetten
morgen heb ik cursus dus van mij ook al 21 kussen, wow da's is gene zever, gr pa

Sofie Faes

Brief aangekomen!